ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διπλό πύρινο μέτωπο στην Αμαλιάδα: Νέα εστία φωτιάς ανάμεσα σε Γεράκι και Ανάληψη

Αμαλιάδα: Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν από αέρος τρία ελικόπτερα

Διπλό πύρινο μέτωπο στην Αμαλιάδα: Νέα εστία φωτιάς ανάμεσα σε Γεράκι και Ανάληψη

Αμαλιάδα: Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν από αέρος τρία ελικόπτερα

Μάχη με τις φλόγες σε δύο -πλέον- μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή της Αμαλιάδας, καθώς μετά τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη δασική έκταση κοντά στο χωριό Δαφνιώτισσα, εμφανίστηκε και δεύτερο μέτωπο, αυτή τη φορά στο δάσος ανάμεσα στις περιοχές Γεράκι και Ανάληψη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν από αέρος τρία ελικόπτερα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το μέτωπο ανάμεσα στο Γεράκι και την Ανάληψη δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

inner
inner
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

inner
inner

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 14:00, είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στη δασική περιοχή κοντά στο χωριό Δαφνιώτισσα, με συνέπεια να δοθεί εντολή για εκκένωση της περιοχής από τους κατοίκους.

Σύμφωνα με ληροφορίες, ο κίνδυνος για το χωριό δείχνει να απομακρύνεται. Ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ανέφερε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για το χωριό, ενώ η μερική εκκένωση που πραγματοποιήθηκε αφορούσε κυρίως άτομα με προβλήματα υγείας και ηλικιωμένους.

«Κύριο μέλημά μας είναι η φωτιά που καίει σε δασική έκταση να μην απειλήσει την κατοικημένη περιοχή. Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, τόσο επίγειες όσο και εναέρια μέσα», είπε.

Και πέρσι, την ίδια εποχή είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στην συγκεκριμένη περιοχή, η οποία, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, «είναι ένα δάσος που δεν είχε καεί στις πυρκαγιές του 2007».

Στο μεταξύ στην περιοχή ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς μετέχουν στην προσπάθεια κατάσβεσης περισσότερα από 30 οχήματα και 100 άνδρες, πεζοπόρα τμήμ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...