ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμπετσής: Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Αργύρης Καμπετσής γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τη συμφωνία με την Ντόρτμουντ - Περνάει ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

Καμπετσής: Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Αργύρης Καμπετσής γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τη συμφωνία με την Ντόρτμουντ – Περνάει ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, η ομάδα έφτασε σε κατ αρχήν συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος θα φορέσει τα πράσινα. Μάλιστα, θα αποκτηθεί από το τριφύλλι ως ελεύθερος με την Ντόρτμουντ να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...