ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξανά στο προσκήνιο ο Κόντε για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΑΣ για την περίπτωση του Πέδρο Κόντε.

Ξανά στο προσκήνιο ο Κόντε για τον Παναθηναϊκό

Επανέρχεται στο προσκήνιο για το τριφύλλι η περίπτωση του Πέδρο Κόντε.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Νίκος Νταμπίζας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, για να τεθεί επί τάπητος η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού.

Η περίπτωση Κόντε επιστρέφει στα πλάνα του Παναθηναϊκού, καθώς πρόκειται για έναν δοκιμασμένο και έμπειρο ποδοσφαιριστή σε επίπεδο Super League, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6, η περίπτωση Κόντε έρχεται σε συνάρτηση με τις προθέσεις του Παϊρότζ. Ουσιαστικά η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στα τέλη του μήνα και θα υπάρξουν πιθανότητες να προχωρήσει μόνο εφ’ όσον οριστικοποιηθεί η είσοδος του Ταϊλανδού στον σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...