ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τα εισιτήρια επιστροφής

Ο Παναθηναϊκός καλείται να λύσει ακόμη ένα πρόβλημα, το οποίο αφορά τη μετακίνησή του στην Ξάνθη.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τα εισιτήρια επιστροφής

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Ξάνθη σε εκτός έδρας ματς. Οι «πράσινοι» δεν έχουν να σκεφτούν μόνο το αγωνιστικό σκέλος, καθώς πρώτιστα θα πρέπει να λύσουν ένα θέμα που προέκυψε σχετικά με τη μετακίνησή τους στην ακριτική πόλη.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», δεν έχει καταστεί ως τώρα δυνατό να εξασφαλιστούν εισιτήρια επιστροφής για όλα τα μέλη της αποστολής, πλην των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Αιτία για το πρόβλημα που προέκυψε είναι η μεγάλη τουριστική κίνηση που παραδοσιακά εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει εισιτήρια από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, ούτε από το αντίστοιχο της Αλεξανδρούπολης. Πάντως, όλα δείχνουν ότι σήμερα θα ξεκαθαριστεί η υπόθεση και εν τέλει θα βρεθεί λύση για το τριφύλλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.