ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά!

Η πόλη του Δημήτρη Διαμαντίδη θεσπίζει τουρνουά προς τιμήν του «3D».

Τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για το τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης»

«Ο Α.Σ. Καστοριάς στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των αναπτυξιακών του τμημάτων διοργανώνει στην πόλη μας το  1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ από 31/9 έως 2/9 με την συμμετοχή των ομάδων ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΡΗΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Στόχος μας είναι να στρέψουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση ειδικότερα, ώστε μέσα από την ευγενή άμιλλα να προάγουν τις σωματικές και ψυχικές τους δεξιότητες.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να στηρίξει με την παρουσία του την νέα αυτή προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Συνδιοργανωτές του 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ  «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ» είναι οι: A.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.