Ο Βαγγέλης Οικονόμου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport», λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τα δεδομένα που υπάρχουν στο ρόστερ, την αλλαγή έδρας αλλά και την ανησυχία που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Οικονόμου

Για την ανησυχία του κόσμου: «Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος ανησυχεί. Αλλά όλα στο ποδόσφαιρο είναι σχετικά. Ίσως να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με 3-4 νίκες και να σβήσουμε την ποινή. Μπορεί να αρχίσεις με 0 βαθμούς, να κάνεις 3-4 ήττες και να μείνεις στο μηδέν. Είτε αρχίζει με 0, είτε με -6, είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Έτσι είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Για την αλλαγή έδρας: «Η Λεωφόρος είναι η φυσική έδρα του Παναθηναϊκού και ο κόσμος είναι πολύ κοντά μας. Ακόμα και όταν δεν γεμίζει, έχει θερμή ατμόσφαιρα και μας έδινε μεγάλη βοήθεια. Όμως θα πάμε στο ΟΑΚΑ και εμείς θα πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Με την απόδοσή μας, θα φέρουμε τον κόσμο και θα το κάνουμε μία εξίσου δυνατή έδρα. Το ΟΑΚΑ είναι η έδρα μας και είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον κόσμο να έρθει».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου