ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονόμου: «Να σβήσουμε την ποινή και να φέρουμε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου παραχώρησε δηλώσεις στον αθλητικό Τύπο, λίγες ημέρες πριν από την «πράσινη» πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Οικονόμου: «Να σβήσουμε την ποινή και να φέρουμε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport», λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τα δεδομένα που υπάρχουν στο ρόστερ, την αλλαγή έδρας αλλά και την ανησυχία που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Οικονόμου

Για την ανησυχία του κόσμου: «Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος ανησυχεί. Αλλά όλα στο ποδόσφαιρο είναι σχετικά. Ίσως να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με 3-4 νίκες και να σβήσουμε την ποινή. Μπορεί να αρχίσεις με 0 βαθμούς, να κάνεις 3-4 ήττες και να μείνεις στο μηδέν. Είτε αρχίζει με 0, είτε με -6, είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Έτσι είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αλλαγή έδρας: «Η Λεωφόρος είναι η φυσική έδρα του Παναθηναϊκού και ο κόσμος είναι πολύ κοντά μας. Ακόμα και όταν δεν γεμίζει, έχει θερμή ατμόσφαιρα και μας έδινε μεγάλη βοήθεια. Όμως θα πάμε στο ΟΑΚΑ και εμείς θα πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Με την απόδοσή μας, θα φέρουμε τον κόσμο και θα το κάνουμε μία εξίσου δυνατή έδρα. Το ΟΑΚΑ είναι η έδρα μας και είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον κόσμο να έρθει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.