ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτάθηκε στο τριφύλλι, υπέγραψε σε άλλη ομάδα

Ο παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά κατέληξε σε άλλον σύλλογο.

Προτάθηκε στο τριφύλλι, υπέγραψε σε άλλη ομάδα

Μια από τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν το τριφύλλι, ήταν και εκείνη του Νόρμπερτ Μπάλογκ, που προτάθηκε στο τριφύλλι.

Από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστή η επιθυμία του Παναθηναϊκού για απόκτηση ξένου φορ, οι μάνατζερ ανά την Ευρώπη έχουν στείλει δεκάδες ονόματα στα γραφεία της ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και ο εκπρόσωπος του Μπάλογκ.

Σύμφωνα με τη «Sportday», ο 22χρονος φορ από την Ουγγαρία, ο οποίος από το 2016 άνηκε στο δυναμικό της Παλέρμο, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωσή του δεν διέθετε τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε ο Δώνης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.094 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι αυτόν τον λόγο δεν προχώρησε η υπόθεση του Μπάλογκ στον Παναθηναϊκό, με τον Ούγγρο επιθετικό να καταλήγει στην Κύπρο, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.