ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Βέργο, Λάμπρου και Μανθάτη

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά ανοιχτά «μέτωπα» στο μεταγραφικό πεδίο και αναμένει τις εξελίξεις για την τριάδα των Ελλήνων.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Βέργο, Λάμπρου και Μανθάτη

Βρισκόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για να ολοκληρώσει τις κινήσεις του σε μεταγραφικό επίπεδο.

Μπορεί η Νο1 προτεραιότητα του τριφυλλιού να είναι η απόκτηση του ξένου φορ, ο οποίος θα έρθει στην ομάδα ως πρώτη επιλογή στη θέση, ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν εξελίξεις και δεδομένα όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός αναμένει εξελίξεις αναφορικά με τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους Νίκο Βέργο, Λάζαρο Λάμπρου και Γιώργο Μανθάτη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σενάριο για Λάμπρου

Η υπόθεση του Λάζαρου Λάμπρου επανήλθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο 22χρονος εξτρέμ αποτελεί δημιούργημα της «πράσινης» Ακαδημίας, όμως πλέον αποτελεί παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποιούσε τον Λάμπρου στα πρώτα φιλικά της ομάδας, ωστόσο στην πορεία ο χρόνος του περιοριζόταν, λόγω της παρουσίας άλλων δύο λύσεων μπροστά του.

Στον ΠΑΟΚ φέρεται να σκέφτονται τη λύση του δανεισμού του. Κάτι που αν συμβεί, όπως αναφέραμε και χθες, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί, κινούμενος για την απόκτησή του.

Βέργος και Μανθάτης

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κινείται για τις υποθέσεις των Νίκου Βέργου και Γιώργου Μανθάτη.

Ο μεν Βέργος έχει δηλώσει προτίμηση στο να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι, αν και στον ξένο Τύπο παίζει το σενάριο για ενδιαφέρον της Σαλαμάνκα. Το θέμα που προκύπτει και «κολλάει» την ολοκλήρωση της μεταγραφής αφορά το ποσοστό μεταπώλησης που θέλει να του τοποθετήσει ο Ολυμπιακός και καλύπτει ποσοστά της τάξεως του 35-40%.

Ο δε Μανθάτης εξακολουθεί να «παίζει» ως περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, αλλά η εν λόγω υπόθεση μοιάζει στάσιμη, από τη στιγμή που δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι ελεύθερος από τον ΟΣΦΠ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.