Μέσα σε λίγες ώρες, ο Παναθηναϊκός προχώρησε και «έκλεισε» δύο μεταγραφές για την επίθεση. To βράδυ της Δευτέρας γνωστοποιήθηκε η συμφωνία με τη Ντόρτμουντ για τον Καμπετσή, ενώ προ ολίγου συνέβη το ίδιο και στην υπόθεση του Νίκου Βέργου.

Από εδώ και στο εξής, ο Γιώργος Δώνης θα διαθέτει συν δύο παίκτες στη «φαρέτρα» του, όσον αφορά την επίθεση. Ο μεν Βέργος θεωρείται ταλαντούχος φορ, έχοντας εμπειρία από την Ισπανία (Ρεάλ Β’, Έλτσε) όπου πέρασε ως δανεικός. Ο δε Καμπετσής, έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα «φτερά», εάν υπάρξει ανάγκη.

Πλέον, οι «πράσινοι» μπορούν να προσανατολιστούν απρόσκοπτα στην αναζήτηση και το κλείσιμο της σημαντικότερης προσθήκης, όσον αφορά τη θέση του φορ. Πρόκειται για τη μοναδική μεταγραφή παίκτη άνω των 23 ετών, προερχόμενου από το εξωτερικό, που έχει το δικαίωμα να κάνει η ομάδα, βάσει των περιορισμών που έχουν τεθεί.

Η αναζήτηση για το «εκλεκτό 9άρι» συνεχίζεται, με τους Δώνη – Νταμπίζα να εξετάζουν προσεκτικά τις επιλογές τους. Παράλληλα, οι δυο τους περιμένουν τις εξελίξεις με τα διοικητικά, ώστε να φανεί εάν με εντολή Παϊρότζ υπάρξει η δυνατότητα διάθεσης μεγαλύτερου ποσού για τη μεταγραφή-κλειδί.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί είναι αρκετά, με τον Νταμπίζα να έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις.

Οι οριστικές εξελίξεις για τον βασικό φορ αναμένεται να φανούν στο άμεσο μέλλον, με όλα τα δεδομένα να είναι «ανοιχτά», όσον αφορά τον «εκλεκτό» αλλά και τον τρόπο μεταγραφής του, καθώς -εκτός των περιπτώσεων που εξετάζονται για δανεικοί-, παίζει και η πιθανότητα απόκτησης παίκτη που είναι ελεύθερος.