ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μανθάτης: Πιέζει για Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Μανθάτης δείχνει ότι προτιμά την προοπτική του Παναθηναϊκού, με την υπόθεσή του να παραμένει ανοιχτή.

Μανθάτης: Πιέζει για Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Μανθάτης αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από το τριφύλλι.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στους Δώνη και Νταμπίζα και βρίσκεται εντός ορίων στους μεταγραφικούς περιορισμούς που έχουν τεθεί, με τον Παναθηναϊκό να «ψάχνεται» για την περίπτωσή του. Ωστόσο, όπως έχει ήδη γραφτεί, για να υπάρξει η οποιαδήποτε εξέλιξη, θα πρέπει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεσή του παραμένει «ανοιχτή» για τον Παναθηναϊκό, άσχετα αν το τελευταίο διάστημα δεν έχει σημειωθεί κάποια σημαντική πρόοδος, όσον αφορά την εξασφάλιση της ελευθέρας του, καθώς ο Μανθάτης δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Μαρτίνς.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το θέμα Μανθάτη εξακολουθεί να «παίζει» για το τριφύλλι, από τη στιγμή που, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να πιέζει την ομάδα του στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες λύσης του συμβολαίου, για να δρομολογηθεί στη συνέχεια η οποία εξέλιξη αφορά τον Παναθηναϊκό που δεδομένα ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...