ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Futsal: Δυνατό φιλικό στο Ζάγκρεμπ!

Τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσει η ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού.

Futsal: Δυνατό φιλικό στο Ζάγκρεμπ!

Δυνατό φιλικό εν όψει για την ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Κροατίας για ένα εξαιρετικό φιλικό τεστ στις 9 Σεπτέμβρη.

Η ανακοίνωση του τμήματος Futsal

Μετά από πρόσκληση της Dinamo Zagreb, η ομάδα μας θα βρεθεί  8-10/9 στο Zagreb για να δώσει φιλικό αγώνα στις 9/9. Οι φίλαθλοι της Dinamo επιθυμούσαν διακαώς την παρουσία του Παναθηναϊκού Α.Ο στο φιλικό παιχνίδι και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχαριστούμε Futsal Dinamo!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.