ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλτμαν: Νέα δεδομένα, επιστρέφει σε δύο μήνες!

Τα νεότερα για την πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του Άλτμαν. Επιστροφή σε δύο μήνες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Άλτμαν: Νέα δεδομένα, επιστρέφει σε δύο μήνες!

Ο Όμρι Άλτμαν επέστρεψε από το Ισραήλ φέρνοντας νεότερα δεδομένα σχετικά με την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ο Άλτμαν, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, υπολογίζεται ότι χρειάζεται άλλους δύο μήνες ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής μετέβη στο Ισραήλ ώστε να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό, λαμβάνοντας τη γνωμάτευση του γιατρού.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την επιστροφή του, ο Άλτμαν θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασής του, με στόχο να είναι 100% έτοιμος στα τέλη Οκτωβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...