ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάνγκφορντ: «Νιώθω σαν να είμαι 25-26 ετών…»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε πολλά... ενδιαφέροντα να πει σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα του εξωτερικού.

Λάνγκφορντ: «Νιώθω σαν να είμαι 25-26 ετών...»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός μπομπέρ μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα iz.ru για την έλευσή του στο ΟΑΚΑ, την αγωνιστική του κατάσταση και την ηλικία του, τονίζοντας μάλιστα ότι νιώθει δέκα χρόνια νεότερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λάνγκφορντ

Για τη φόρμα του: «Νιώθω υπέροχα. Αισθάνομαι σαν να είμαι 25-26 χρονών. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση, είμαι έτοιμος να αντέξω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μιας ομάδας της Euroleague. Επιπλέον, ξεκουράστηκα αρκετά μετά την σεζόν στην Κίνα, γεγονός που μου επέτρεψε να περάσω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου. Ως εκ τούτου, πηγαίνω στην Αθήνα σε εξαιρετική διάθεση».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό:  «Πέρασα σχεδόν όλη μου η καριέρα ήταν σε κλαμπ της Euroleague, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συμμετάσχω σε ένα Final Four. Στον Παναθηναϊκό μου δίνεται η ευκαιρία να το πετύχω. Έχουμε μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, ικανή να φτάσει ως το τέλος του τουρνουά. Και εκεί, αν η τύχη είναι με το μέρος μας, γιατί όχι να σηκώσουμε και το τρόπαιο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τη νέα μου ομάδα, σκοράροντας και έχοντας θετική παρουσία στο παρκέ ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πασκουάλ: «Είχαμε μια συζήτηση σχετικά με αυτό το θέμα και ο προπονητής ξέρει πώς να αξιοποιήσει τα δυνατά μου στοιχεία. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ έμπειρος και πετυχημένος προπονητής που έχει κερδίσει την Euroleague και αρκετούς τίτλους στην Ισπανία με τη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...