ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπάσκετ: Πολύτιμη η συνεισφορά της Καλέντζου

Η τεχνική διευθύντρια του Παναθηναϊκού αποτελεί μέλος του team της Εθνικής U-16.

Μπάσκετ: Πολύτιμη η συνεισφορά της Καλέντζου

Η τεχνική διευθύντρια του Παναθηναϊκού Τούλα Καλέντζου βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Κορασίδων που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στο Μαυροβούνιο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά μετά τη νίκη της με 58-24 επί της Μ. Βρετανίας.

Σε δήλωση της στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας www.basket.gr ανέφερε μετά τη νίκη κόντρα στη Σουηδία: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα κορίτσια. Με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο που θα μπορούσαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάποιες στιγμές μπερδεύτηκαν τα κορίτσια με τις αλλαγές στις άμυνες που έκανε η Σουηδία.

Ήταν κάτι που δεν το είχαν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στο τουρνουά. Μας πήρε λίγο να προσαρμοστούμε, αλλά θεωρώ και πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε κάποια σημεία. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά και βρήκαμε και τις λύσεις που θέλαμε και όλα αυτά γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για την πρώτη θέση στον όμιλο, που ήταν μια έξτρα πίεση. Από την άλλη θα πρέπει να προσέχουμε να μην χάνουμε τόσο εύκολα καλάθια, όπως αυτά που χάσαμε σε κάποιες στιγμές.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε καλό διάβασμα στο παιχνίδι και έγιναν κάποια μικρά λάθη αλλά δικαιολογημένα, γιατί μιλάμε για 15-16 χρονών παιδιά. Και μπορεί να έδειχναν κοντά στο σκορ, αλλά φαινόταν πως δεν θα είχαμε θέμα να πάρουμε τη νίκη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...