ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: «Πράσινος» ο Νίκος Βέργος

Ο Νίκος Βέργος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να έρχεται σε προφορική συμφωνία για τη μεταγραφή του.

Οριστικό: «Πράσινος» ο Νίκος Βέργος

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Βέργος.

Το τριφύλλι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του ΟΣΦΠ για τον 22χρονο επιθετικό. Πλέον το μόνο που απομένει για να κλείσει το deal είναι το να περάσει ο Βέργος από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Ο Βέργος θα έρθει ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης για τον Έλληνα φορ. Ποσοστό που κινείται σε ίδια επίπεδα με τις υπόλοιπες συμφωνίες που έχει κάνει ως τώρα το τριφύλλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Panathinaikos24.gr είχε αναφερθεί από την πρώτη στιγμή στην περίπτωση Βέργου, ο οποίος εν τέλει θα αποτελέσει μέλος του «πράσινου» ρόστερ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.