ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάνγκφορντ: «Πουθενά σαν το ΟΑΚΑ» (vid)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για αγορά των νέων καρτών διαρκείας.

Λάνγκφορντ: «Πουθενά σαν το ΟΑΚΑ» (vid)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Από τη στιγμή που έκλεισε το deal με τον εξάστερο, ο Αμερικανός μπομπέρ αναδεικνύει τη χαρά του για την έλευσή του στην ομάδα και τονίζει ότι θα έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα στο τριφύλλι.

Ο Λάνγκφορντ παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μιλώντας για τη μεταγραφή του, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ εν όψει της νέας σεζόν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δηλώσεις του Λάνγκφορντ

Για τη μεταγραφή του: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν πέρυσι οπότε είμαι ενθουσιασμένος που κάνω μια νέα αρχή και προχωράω μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, υπάρχουν πολλά συναισθήματα τα οποία θα μπορούσα να εκφράσω αλλά είναι η πρώτη μέρα που είμαι εδώ οπότε νιώθω ανυπομονησία και είμαι έτοιμος να δουλέψω»

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Όταν είσαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού αγοράζεις εισιτήριο διαρκείας έτσι κι αλλιώς γιατί πρόκειται για τον Παναθηναϊκό. Ένας παίκτης δεν κάνει την ομάδα, η ομάδα “πουλάει” από μόνη της αλλά για την προσεχή σεζόν θα ήθελα να ενθαρρύνω τον κόσμο να προμηθευτεί τα διαρκείας του γιατί πιστεύω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερα “εξοπλισμένος” για το Final 4 από άλλες χρονιές. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν με νέες προσθήκες οπότε προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας σας τώρα… Τώρα!».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Είχα ζήσει το ΟΑΚΑ κατάμεστο μια φορά το 2012 όταν ήμουν στη Μακάμπι,  στον πέμπτο αγώνα των playoffs, όταν ο Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ έπαιζαν ακόμα και το παιχνίδι είχε πάει στην παράταση. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Ήταν εδώ η οικογένειά μου, η σύζυγός μου, ο μάνατζέρ μου, όλοι ήταν εδώ και είχαν εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα. Όσα χρόνια παίζω μπάσκετ ποτέ δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Μου έχει αποτυπωθεί στο μυαλό αυτή η εικόνα οπότε ναι, είμαι έτοιμος!».

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας

*Από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00) Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.