ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ: Έγινε η τροποποίηση, ανοίγει ο δρόμος για Παϊρότζ

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το καταστατικό να τροποποιείται. Η σκυτάλη πλέον στην πλευρά Παϊρότζ.

ΠΑΕ: Έγινε η τροποποίηση, ανοίγει ο δρόμος για Παϊρότζ

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είχε ως στόχο τη «φωτογραφική» τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την έλευση του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ.

Στη Γ.Σ αποφασίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 10 που αφορούσε την απόκτηση μετοχών από μη Ευρωπαίους πολίτες, ώστε να προχωρήσουν οι τελικές διαδικασίες από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Πλέον, το «μπαλάκι» πηγαίνει στην πλευρά Παϊρότζ που από την Παρασκευή, όπου έχει οριστεί Δ.Σ, θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει την ΑΜΚ, ώστε να μπει με κάθε επισημότητα στην «πράσινη» ΠΑΕ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, όπως σας γράψαμε και χθες για την Παρασκευή προγραμματίστηκε νέο Δ.Σ. με διπλή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στη μία θα συζητηθεί το αποτέλεσμα της προκυρηχθείσας. Δηλαδή, αν μπήκε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως ο ίδιος είχε δεσμευτεί (15+5 το ομολογειακό).

Επίσης, θα προκυρηχθεί νέα ΑΜΚ, η οποία θα αφορά ξεκάθαρα τον Παϊρότζ. Ο Ταϊλανδός, από τη στιγμή που θα ανοίκει η αύξηση και μέχρι να κλείσει θα πρέπει να δείξει τα λεφτά, προκειμένου να πάρει το πλειοηφικό πακέτο της ΠΑΕ και μαζί και τα ηνία της, για την επόμενη μέρα. Η απεμπλοκή Αλαφούζου είναι προ των πυλών. Ο Παϊρότζ καλείται να βάλει χρήματα για να αναλάβει το κλαμπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...