ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ: Έγινε η τροποποίηση, ανοίγει ο δρόμος για Παϊρότζ

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το καταστατικό να τροποποιείται. Η σκυτάλη πλέον στην πλευρά Παϊρότζ.

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είχε ως στόχο τη «φωτογραφική» τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την έλευση του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ.

Παναθηναϊκός: “Έσταξε μέλι” για τον Τσέριν ο προπονητής της Σλοβενίας
Παναθηναϊκός: “Έσταξε μέλι” για τον Τσέριν ο προπονητής της Σλοβενίας 2.942 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη Γ.Σ αποφασίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 10 που αφορούσε την απόκτηση μετοχών από μη Ευρωπαίους πολίτες, ώστε να προχωρήσουν οι τελικές διαδικασίες από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Πλέον, το «μπαλάκι» πηγαίνει στην πλευρά Παϊρότζ που από την Παρασκευή, όπου έχει οριστεί Δ.Σ, θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει την ΑΜΚ, ώστε να μπει με κάθε επισημότητα στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, όπως σας γράψαμε και χθες για την Παρασκευή προγραμματίστηκε νέο Δ.Σ. με διπλή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στη μία θα συζητηθεί το αποτέλεσμα της προκυρηχθείσας. Δηλαδή, αν μπήκε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως ο ίδιος είχε δεσμευτεί (15+5 το ομολογειακό).

Επίσης, θα προκυρηχθεί νέα ΑΜΚ, η οποία θα αφορά ξεκάθαρα τον Παϊρότζ. Ο Ταϊλανδός, από τη στιγμή που θα ανοίκει η αύξηση και μέχρι να κλείσει θα πρέπει να δείξει τα λεφτά, προκειμένου να πάρει το πλειοηφικό πακέτο της ΠΑΕ και μαζί και τα ηνία της, για την επόμενη μέρα. Η απεμπλοκή Αλαφούζου είναι προ των πυλών. Ο Παϊρότζ καλείται να βάλει χρήματα για να αναλάβει το κλαμπ.

Αϊτόρ: «Έξι παίκτες νοσήσαμε από κορωνοϊό πριν τα ματς με την Σλάβια Πράγας!»
Αϊτόρ: «Έξι παίκτες νοσήσαμε από κορωνοϊό πριν τα ματς με την Σλάβια Πράγας!» 3.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

close