ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΪΛΑΝΔΟ

Παϊρότζ: Show me the money

H στιγμή της αλλαγής έφτασε. Μετά και το μεθαυριανό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Παϊρότζ καλείται να δείξει τα χρήματά του και να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μαζί τα ηνία του κλαμπ.

Παϊρότζ: Show me the money | panathinaikos24.gr

Έπειτα από λίγους μήνες διαπραγματεύσεων (αρχικά), προφορικών συμφωνιών και πολλών συναντήσεων, η μεγάλη στιγμή για την οριστική αλλαγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την απεμπλοκή του Γιάννη Αλαφούζου, έφτασε. Μετά και το μεθαυριανό Δ.Σ. της ΠΑΕ, κατά το οποίο θα προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ, ο Παϊρότζ πρέπει να δείξει τα χρήματα, να τα καταθέσει και να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας.

Τελευταία εμφάνιση με τη Σαρίγια η χθεσινή για τον Μπερνάρντ – Τους χαιρέτησε και έρχεται στον Παναθηναϊκό
Τελευταία εμφάνιση με τη Σαρίγια η χθεσινή για τον Μπερνάρντ – Τους χαιρέτησε και έρχεται στον Παναθηναϊκό 26.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας τα δούμε, όμως, συνοπτικά…

Μετά τη σημερινή Γ.Σ. το άρθρο 10 του καταστατικού τροποποιήθηκε. Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο κάθε μη Ευρωπαίος πολίτης έχει τη δυνατότητα να πάρει ποσοστό μετοχών άνω του 25%. Πρόκειται, φυσικά, για μια τροποποίηση, η οποία έγινε “καθαρά” για τον Παϊρότζ και που του ανοίγει τον δρόμο για να μην έχει το παραμικρό νομικό κώλυμα για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, όπως σας γράψαμε από χθες για την Παρασκευή έχει προγραμματισμό Δ.Σ. με… διπλή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για την ακρίβεια, αρχικά, θα συζητηθεί η ΑΜΚ η οποία έχει προκηρυχθεί και αφορά αυτή που θα κάλυπτε, όπως έχει δεσμευτεί, ο Γιάννης Αλαφούζος. Μιλάμε για ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ (15+5 το ομολογειακό δάνειο). Αφού συζητηθεί το αποτέλεσμα της αύξησης, θα ανοίξει μια νέα, που θα “τρέξει” από αύριο. Επί της ουσίας, πρόκειται για την ΑΜΚ που θα πρέπει να καλύψει ο Παϊρότζ για να πάρει το πλιεοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και να αναλάβει το κλαμπ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε και κάνει τα πάντα για να ανοίξει ο δρόμος για την οριστική αλλαγή, την απεμπλοκή Αλαφούζου και την είσοδο του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Μένει μόνο ο ίδιος να βάλει τα χρήματα που έχει συμφωνήσει και που απαιτούνται, προκειμένου να τελειώσουν όλα και το κλαμπ να περάσει σε μια νέα εποχή, την εποχή Παϊρότζ.

Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Μπερνάρντ
Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Μπερνάρντ 12.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close