ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παϊρότζ: Να πάρει την ΠΑΕ και να μιλήσει ΑΝΟΙΚΤΑ

Ο Παϊρότζ έχει υποχρέωση αφού πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τοποθετηθεί δημοσίως για όλα: Για τους στόχους του, τα θέλω του με τον Παναθηναϊκό και φυσικά τους συνεργάτες του.

Παϊρότζ: Να πάρει την ΠΑΕ και να μιλήσει ΑΝΟΙΚΤΑ

Επειδή μιλάμε για έναν ξένο επενδυτή, τον οποίο “έφερε” η ελληνική κυβέρνηση και επειδή δεν γνωρίζαμε πολλά γι αυτόν, καλό θα είναι τα πάντα να γίνουν με διαφάνεια. Ολα δείχνουν ότι, πλέον, τα πάντα μπήκαν στην τελική ευθεία για τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παϊρότζ. Το μόνο που έχει να κάνει ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είναι να βάλει τα χρήματά του και να αναλάβει το κλαμπ και την επόμενη μέρα της ΠΑΕ.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να βγει και να μιλήσει δημοσίως στον κόσμο της ομάδας. Εναν κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τα τελευταία χρόνια και που έχει ανάγκη από καθαρές κουβέντες και εξηγήσεις για το “αύριο” του αγαπημένου του “τριφυλλιού”. Ο Παϊρότζ έχει την υποχρέωση να εξηγήσει τα πάντα.

Γιατί αποφάσισε να πάρει τον Παναθηναϊκό, πως έγινε το deal, ποιοι είναι οι συνεργάτες του (Είναι ο κ. Ρέστης ή όχι;), ποιοι οι στόχοι του, πως θα κάνει ξανά μεγάλο το κλαμπ σε κάθε επίπεδο, τι βλέψεις έχει για το καυτό γηπεδικό θέμα και άλλα πολλά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιβάλλεται μετά την αγορά της ΠΑΕ, η δημόσια τοποθέτηση μέσω συνέντευξης Τύπου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.