ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Από τον Παναθηναϊκό στη Σπάρτη

Πρώην «πράσινος» ποδοσφαιριστής βρήκε νέο συμβόλαιο στη Σπάρτη.

Οριστικό: Από τον Παναθηναϊκό στη Σπάρτη

Στη Σπάρτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ίγκλι Ντόκο.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό και δεν άργησε να βρει τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα από τη Λακωνία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Σπάρτη

«Στην οικογένεια της ομάδας μας ανήκει πλέον ο Ίγκλι Ντόκο. Ο 19χρονος που παίζει αριστερό μπακ, ξεκίνησε από την Ακαδημία Ρότσα σε ηλικία μόλις 5 ετών και συνέχισε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού για δέκα χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.