ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με τρεις… προσθήκες η προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός έχει στη διάθεσή του συν τρεις καλαθοσφαιριστές για την προετοιμασία.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με τρεις... προσθήκες η προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει στη διάθεσή του τους -παλιούς αλλά και νέους- παίκτες του, δουλεύοντας καθημερινά μαζί τους, με διπλές προπονήσεις, προκειμένου να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Πλην του βασικού ρόστερ, στις πρώτες προπονήσεις του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ συμμετέχουν άλλοι τρεις καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν βοηθητικό ρόλο στην «πράσινη» προετοιμασία.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ένας είναι ο Νώντας Παπαντωνίου, που έμεινε ελεύθερος από τον ΓΣΛ Φάρο και -όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι- βρίσκεται στο ΟΑΚΑ βοηθώντας τον «εξάστερο».

Οι υπόλοιποι δύο είναι «τέκνα» του Παναθηναϊκού.  Ο λόγος για τους Μάνο Κοντούδη και Φλόριαν Μούτσα, οι οποίοι προέρχονται από την εφηβική ομάδα του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...