ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε: Νέα επαφή Νταμπίζα – ΠΑΣ, το παλεύει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια για να κάνει δικό του τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κόντε: Νέα επαφή Νταμπίζα - ΠΑΣ, το παλεύει ο Παναθηναϊκός

Ο Πέδρο Κόντε είναι ψηλά στη λίστα του τριφυλλιού, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν την προσπάθεια απόκτησής του.

Στον Παναθηναϊκό φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλος ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η κύρια και μεγάλη διαφορά των δύο πλευρών αφορά το οικονομικό σκέλος και τη ρήτρα του Κόντε, η οποία φτάνει τις 900.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία το τριφύλλι αδυνατεί να προσφέρει.

Νέα επαφή για Κόντε

Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Νίκος Νταμπίζας είχε νέα επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη για τον 30χρονο Ισπανό φορ. Εκεί διαπιστώθηκε μεν η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό, αλλά το θετικό στοιχείο είναι ότι υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση για εύρεση λύσης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νταμπίζας συνεχίζει να περιμένει την… απάντηση του Παϊρότζ στο αίτημα για χορήγηση επιπλέον χρημάτων όσον αφορά τη μεταγραφή του φορ. Από την άλλη μεριά, στον ΠΑΣ έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται αλλιώς την υπόθεση της ρήτρας.

Το συμβόλαιο του Κόντε λήγει το επόμενο καλοκαίρι και στα Γιάννενα ανησυχούν μήπως χάσουν τον Ισπανό φορ του χρόνου, δίχως οικονομικό αντάλλαγμα.

Υπομονή, αλλιώς… εναλλακτικές

Στον Παναθηναϊκό φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους και μαζί την απαιτούμενη υπομονή που απαιτείται για τέτοιου είδους ζητήματα.

Για να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος πέρσι σημείωσε 20 γκολ στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να ρίξει ο ΠΑΣ «νερό» στο «κρασί» του στο οικονομικό σκέλος.

Αν τελικά διαπιστωθεί πως το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι αγεφύρωτο, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.