ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης – Νταμπίζας σε… αναμονή για απάντηση Παϊρότζ

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας αναμένουν την τελική απάντηση του Ταϊλανδού στο αίτημα για τη μεταγραφή φορ.

Δώνης - Νταμπίζας σε... αναμονή για απάντηση Παϊρότζ

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν καταρτίσει τη λίστα με τους υποψηφίους «στόχους» για τη θέση του βασικού σέντερ φορ.

Η λίστα που συμπληρώθηκε από τον Δώνη και τον Νταμπίζα κινείται σε δύο «ταχύτητες», περιλαμβάνοντας ονόματα ανάλογα με την «χρηματιστηριακή» τους αξία.

Δώνης σε αναμονή για Παϊρότζ

Με τα ως τώρα δεδομένα, ο ξένος σέντερ φορ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός δεν θα κοστολογείται πάνω από 400-500.000 ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που έχει διατεθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο για τη μοναδική κίνηση που δικαιούται να κάνει το τριφύλλι για ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο αυτόν, ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης έχουν αιτηθεί στον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ την παροχή έξτρα… κονδυλίου, ώστε να προσελκύσουν πιο αξιόλογες περιπτώσεις για τον Παναθηναϊκό. Η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία δεν έχει απαντήσει ακόμη και σύμφωνα με την «Πράσινη», θα το κάνει εντός τριημέρου.

Σε περίπτωση που ο Παϊρότζ δεχθεί το αίτημα των Δώνη – Νταμπίζα, τότε το μπάτζετ για τη μεταγραφή-κλειδί θα ανέβει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ειδάλλως θα παραμείνει στα γνωστά επίπεδα.

Καμία βιασύνη για τη μεταγραφή

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε αναμονή της απάντησης Παϊρότζ, ώστε να δει εάν θα κινηθεί για περιπτώσεις όπως αυτή του Πέδρο Κόντε, ή άλλων ξένων επιθετικών που υπάρχουν στη λίστα, ή θα προσανατολιστεί σε πιο φθηνές λύσεις.

Οι Δώνης και Νταμπίζας έχουν καταστήσει σαφές με τη στάση τους το ότι δεν θα βιαστούν για να επιλέξουν τον εκλεκτό φορ. Μάλιστα προτίθενται να εξαντλήσουν τα περιθώρια ώστε να βρεθεί η κατάλληλη δυνατή λύση για το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.