ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, αφήνω πίσω το παρελθόν»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου στη media day της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Τι είπε για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Παπαπέτρου: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, αφήνω πίσω το παρελθόν»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, στο πλαίσιο της «πράσινης» media στο ΟΑΚΑ.

Αφού τοποθετήθηκε για το θέμα με τον Δημήτρη Αγραβάνη,ο διεθνής φόργουορντ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, μιλώντας επίσης για τους στόχους που έχει θέσει προσωπικά, αλλά και με το τριφύλλι.

Οι δηλώσεις Παπαπέτρου

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν. Είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα μέσα στη σεζόν. Για μένα δεν ήταν κάτι τόσο διαφορετικό σαν συναίσθημα το να πάω από τον έναν αιώνιο αντίπαλο στον άλλο. Το παρελθόν το αφήνω πίσω, κοιτάω μπροστά. Ανήκω εδώ και είμαι χαρούμενος. Είναι μια απόφαση που την πήρα μόνος και χαίρομαι για ό,τι έρχεται στο μέλλον».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φετινή σεζόν και τους στόχους του: «Είναι νωρίς να μιλάμε για τίτλους. Σίγουρα θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις στόχους. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θέλουμε πολλή δουλειά, θες και λίγη τύχη για να πετύχεις. Στα χαρτιά η ομάδα φαίνεται πλήρης. Για μένα είναι μεγάλη πρόκληση αυτή η σεζόν. Η μεταπήδηση είναι σημαντική, αλλά νιώθω έτοιμος, έχω την εμπειρία, έχω δουλέψει καλά μέσα στο καλοκαίρι και είμαι πανέτοιμος…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.