ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε για Γκιστ: «Μου είπε: τελείωνε και έλα στον Παναθηναϊκό»!

Ο Στεφάν Λάσμε αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε ο Γκιστ για την επιστροφή του στο τριφύλλι.

Λάσμε για Γκιστ: «Μου είπε: τελείωνε και έλα στον Παναθηναϊκό»!

Ο Στεφάν Λάσμε δεν δίστασε να εκφράσει τη χαρά του για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.  Ο Γκαμπονέζος σέντερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τριφύλλι και αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε ο Τζέιμς Γκιστ στο να πει το «ναι» για την επιστροφή του, αλλά και τις επαφές που είχε με Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Νικ Καλάθη.

Οι δηλώσεις του Λάσμε

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και τον ρόλο του Γκιστ: «Δεν περίμενα να έρθω ξανά εδώ. Όταν έπαιζα εδώ είχε μεγάλη πίεση και είναι δύσκολο να επιστρέφεις σε τέτοιες καταστάσεις. Ήταν, όμως, μεγάλη ευκαιρία για να έρθω ξανά.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Γκιστ. Είχα το συμβόλαιο στα χέρια μου και έπρεπε να πάρω την απόφαση. Πήρα τον Τζέιμς και τον ρώτησα να έρθω και μου είπε: “Τελείωνε και έλα”. Και έτσι ήρθα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλήσαμε τον πρόεδρο το καλοκαίρι, με τον Νικ και τον Γκιστ, μου άρεσε το πλάνο και αποφάσισα να επιστρέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα ξανά εδώ, καθώς δεν υπάρχουν πολλά καλύτερα μέρη από τον Παναθηναϊκό. Από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ έχω αλλάξει όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος».

Για το εάν η επιστροφή του συνδεθεί με αντίστοιχη της ομάδας στο Final-4: «Ουδέν σχόλιο (γέλια). Είναι νωρίς για Final Four και για πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και περισσότερες από τέσσερις για το τέλος. Στον Παναθηναϊκό με το υπέροχο κοινό που έχει, πρέπει να κερδίσουμε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Θα ξεκινήσουμε κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια και θα δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε»

Για τους νεότερους παίκτες της ομάδας: «Έγινα μπαμπάς και είμαι έτοιμος να παίξω και τον ρόλο του μέντορα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.