ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάνγκφορντ: «Κανένα άγχος, πιστεύω ό,τι το ‘χω ακόμα»

O Κιθ Λάνγκφορντ κατέστησε σαφές ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με κάθε κόστος, προσαρμόζοντας εαυτόν στον νέο του ρόλο.

Λάνγκφορντ: «Κανένα άγχος, πιστεύω ό,τι το 'χω ακόμα»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήρθε στον Παναθηναϊκό για να προσθέσει δυναμική στο ρόστερ μέσω της εμπειρίας του και του «φαρμακερού» σουτ του.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, ξεκαθαρίζοντας ότι θα προσαρμοστεί στον νέο του ρόλο, με στόχο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για να πετύχει τους στόχους του.

Οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ

Για το αν τον αγχώνει η νέα πρόκληση: «Δεν υπάρχει άγχος, είναι ωραία που είμαι από την άλλη πλευρά, γιατί τα τελευταία χρόνια στην Καζάν, όλοι σε αγνοούν και πάνε στον Παναθηναϊκό! Δεν έχω κάτι να αποδείξω, πολλοί λένε πως δεν μπορώ να προσφέρω, ωστόσο δεν έχω να αποδείξω κάτι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ηλικία του και την αγωνιστική του παρουσία: «Όταν κάνεις κάτι καλά, όπως να σκοράρεις, ο κόσμος δεν βλέπει άλλα πράγματα που κάνεις μέσα στο γήπεδο. Όταν μεγαλώνεις πρέπει να προσαρμόζεσαι, όλοι βλέπουν πως σκοράρεις μόνο, κάνω όμως κι άλλα πράγματα, όπως έκανα όταν αγωνιζόμουν στη Μακάμπι για παράδειγμα».

Για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό: «Η δουλειά μου είναι να είμαι ο καλύτερος βοηθός του Νικ! Μπορεί να μην μπορώ, πλέον, να τα βάλω με 2-3 παίκτες ταυτόχρονα, αλλά δεν χρειάζεται αυτό στον Παναθηναϊκό, θα παίζω ένας με έναν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.