ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σίγουρος για την πρόκριση ο Ανδρεόπουλος

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εξέφρασε τη σιγουριά του για την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στο πανευρωπαϊκό

Σίγουρος για την πρόκριση ο Ανδρεόπουλος

Ο  προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος που είναι παράλληλα τεχνικός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ εξέφρασε τη σιγουριά του για την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στο πανευρωπαϊκό μετά τη νίκη με 3-0 σετ (25-14, 25-18, 25-13)  επί του Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικότερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε

«Είμαι ευχαριστημένος από αυτούς τους παίκτες που από τις αρχές Μαΐου έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και έχουν πετύχει σπουδαίες νίκες. Δεν μπορεί να μην είμαι ευχαριστημένος. Είναι εδώ 26 αθλητές που έχουν προσπαθήσει πολύ, έχουν δώσει τα πάντα και έχουν συνειδοποιήσει τι σημαίνει να είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας και αποτελεί τιμή να φοράς το εθνόσημο.

Έχουν αφήσει την προσωπική τους ζωή και νομίζω ότι αυτά που βλέπει ο κόσμος, την διάθεση, την επιμονή, το πείσμα και το πόσο πολύ θέλουν την πρόκριση είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των σκέψεων, των ενεργειών που κάναμε με αυτά τα παιδιά. Δεν είναι έργο Ανδρεόπουλου η αλλαγή νοοτροπίας. Είναι έργο των αθλητών γιατί όταν ο αθλητής συνειδητοποιεί τον ρόλο του τότε θα τα κάνει όλα. Αυτό έχει γίνει από τον Μάιο μέχρι τώρα».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό: «Μαθηματικά δεν έχουμε προκριθεί ακόμα αλλά είναι σχεδόν σίγουρη η πρόκριση. Πιστεύουμε πως πέρα από τις νίκες που πιθανόν να μην μας φτάνουν, έχουμε το απόλυτο των βαθμών και δεν έχουμε χάσει σετ. Είναι αδύνατον να μην περάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να μην τα καταφέρουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...