ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τρεις φεύγουν, έξι πάνε δανεικοί!

Απόφαση ελήφθη στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το ρόστερ. Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν και ποιοι θα παραχωρηθούν με δανεισμό.

Παναθηναϊκός: Τρεις φεύγουν, έξι πάνε δανεικοί!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ξεκαθάρισμα του ρόστερ του, λίγες ημέρες πριν από το ντεμπούτο του στο νέο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά, ο Δώνης πήρε αποφάσεις σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, που μέχρι πρότινος έφτανε τους 36-37 ποδοσφαιριστές. Αριθμός μη διαχειρίσιμος για τον Έλληνα τεχνικό.

Βάσει αυτών των δεδομένων, στο «τριφύλλι» οριστικοποιήθηκε η τοποθέτηση έξι παικτών σε διαθεσιμότητα για δανεισμό, ενώ τρεις δεν θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιους «έκοψε» ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι δεν θα προχωρήσουν σε προσφορά συμβολαίων στους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονταν μέχρι πρότινος στο Κορωπί για δοκιμή.

Έτσι, οι Δήμος Χαντζάρας και Φώτης Κέζος θα αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Στέφανο Ρεγκάκο, στον οποίο προτάθηκε συμβόλαιο υπό το πρίσμα να δοθεί δανεικός. Ωστόσο, ο Ρεγκάκος αρνήθηκε την εν λόγω προσφορά και ως εκ τούτου θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ποιοι θα πάνε δανεικοί

Πλην των τριών «κομμένων», το τριφύλλι θα αποσυμπιέσει περαιτέρω το ρόστερ του, ειδοποιώντας έξι ποδοσφαιριστές για την τοποθέτησή τους στη λίστα των διαθέσιμων προς δανεισμό.

Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να στείλουν για δανεισμό τους Πίσπα, Σιφναίο, Βαλμά, Αγγελόπουλο, Οικονομόπουλο και Μίγγο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.