ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παϊρότζ: Αισιοδοξία για άμεση συμφωνία!

Ιδιαίτερη αισιόδοξη είναι η πλευρά του Παϊρότζ σχετικά με το... σίριαλ της αλλαγής σκυτάλης στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Παϊρότζ: Αισιοδοξία για άμεση συμφωνία!

Ο Παϊρότζ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη χώρα μας. Στην παράνομη του αυτή συναντήθηκε και συζήτησε με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με την επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», η πλευρά του Παϊρότζ ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξη με το χθεσινό ραντεβού. Η χθεσινή συνάντηση διήρκησε αρκετές ώρες, ανάμεσα στον Ταϊλανδο και στον Γιάννη Αλαφούζο.

Στη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά θέματα που αφορούν την ενδεχόμενη αλλαγή σκυτάλης στην «πρασινη» ΠΑΕ!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ακρίβεια, την ερχόμενη εβδομάδα ο Ταϊλανδός θα επιστρέψει στην Αθήνα για να υπογράψει πιθανότατα ιδιωτικό συμφωνητικό για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Τέλος, η αισιοδοξία από την πλευρά του Παϊρότζ πηγάζει από το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υλοποιήσει από την πλευρά του τα όσα είχαν συμφωνηθεί. Παρόλα αυτά από την πλευρά του Ταϊλανδού δεν προκύπτει κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του «deal».

Παϊρότζ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.