ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμπρου: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης του!

Το όνομα του Λάζαρου Λάμπρου «έπαιξε» αρκετά τις τελευταίες μέρες, ωστόσο δύσκολα θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στην υπόθεση αυτή.

Λάμπρου: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης του!

Τις τελευταίες μέρες «ακούστηκε» έντονα το όνομα του Λάζαρου Λάμπρου για τον Παναθηναϊκό, όμως η υπόθεση δεν φαίνεται να έχει θετική κατάληξη για τις δύο πλευρές.

Σημαντικό ρόλο σ´ αυτό παίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δίνει μόνο δανεικό τον Λάμπρου ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους ως ελεύθερο.

Σύμφωνα επίσης και με την εφημερίδα «Livesport», ούτε ο ίδιος ο Λάμπρου βλέπει θετικά το να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Αυτό συμβαίνει καθώς ο νεαρός δεν έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους «πράσινους».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Λάμπρου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.