ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Αποκάλυψη» για… πρόταση σε Ναβάρο!

Η ατάκα του Τσάβι Πασκουάλ στη χθεσινή media day για τον Χούαν Κάρλος Ναβάρο και η «πρόταση» στον έμπειρο παίκτη.

Πασκουάλ: «Αποκάλυψη» για... πρόταση σε Ναβάρο!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πραγματοποίησε χθες την επίσημη πρώτη προπόνηση του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Τσάβι Πασκουάλ μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε και στην απόσυρση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Για την ακρίβεια ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε ερώτηση για το αν έκανε πρόταση στον έμπειρο μπασκετμπολίστα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ημουν έτοιμος να του κάνω προσφορά, αλλά στο τέλος δεν το έκανα (γέλια). Είναι ο καλύτερος παίκτης που είχα. Αξίζει τα πάντα. Αποφάσισαν αυτό το τέλος γι’ αυτόν. Δεν είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Σκεφτόμουν ότι άξιζε κάτι διαφορετικό. Ζω στην Αθήνα, πολύ μακριά για να τα καταλάβω όλα όσα γίνονται εκεί. Εχω ζήσει απίστευτα συναισθήματα με αυτόν. Είναι από τους παίκτες που χαρακτηρίζουν την Ευρωλίγκα, γιατί υπάρχουν λίγοι σαν αυτόν. Εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτόν για το μέλλον».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πασκουάλ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.