ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις των νέων παικτών

Τι δήλωσαν Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας και Βέργος, κατά την παρουσίασή τους από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις των νέων παικτών

Τι δήλωσαν Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας και Βέργος, κατά την παρουσίασή τους από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην παρουσίαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο νεαρός μπακ είπε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στην χρονιά. Σίγουρα με έχει βοηθήσει εμπειρία μου στο εξωτερικό. Έχω πάρει πολύ καλά μαθήματα εκεί για τον τρόπο παιχνιδιού και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό».

Ο Νώντας Παντελάκης, από την πλευρά του,  δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας είπε: «Το ότι βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα με χαροποιεί πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα δεν το σκέφτηκα καν. Είναι βήμα παραπάνω για μένα. Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στα αποδυτήρια όλοι μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και νιώθω ήδη αυτή την ομάδα ότι είναι σπίτι μου. Δουλεύουμε κάθε μέρα το σύστημα που θέλει ο προπονητής και θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Νίκος Βέργος δήλωσε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν να είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Από την στιγμή που είμαι εδώ είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.