ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η διάψευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Παϊρότζ και 10+10 εκατ. ευρώ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για 10+10 εκατ. ευρώ από τον Παϊρότζ.

Η διάψευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Παϊρότζ και 10+10 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο περιθώριο του Δ.Σ. ο νομικός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης τόνισε ότι από τον Παϊρότζ θα μπουν 10 + 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με τα όσα τόνισε, το παραπάνω προέκυψε από συμφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Από την πράσινη ΠΑΕ, πάντως, επισήμως κάτι τέτοιο διαψεύδεται.

Οι “πράσινοι” τονίζουν ότι ουδέποτε ο νομικός της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ενημέρωσε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ πρί 10+10 εκατ. ευρώ ΑΜΚ και επίσης ότι τα 10 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί θα μπουν σε τρεις εβδομάδες. Το μόνο που είπε, σύμφωνα με την ΠΑΕ, είναι ότι ενημερωθήκαμε για 10 εκατ. ευρώ σε διάστημα 3 μηνών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.