ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παϊρότζ: Τα 10 εκατ. ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο!

Παϊρότζ: Η μεταβίβαση μετοχών που μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, τα 10 εκατ. ευρώ και η έλλειψη φορ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στη Σούπερ Λίγκα.

Παϊρότζ: Τα 10 εκατ. ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο!

Παϊρότζ: Η μεταβίβαση μετοχών που καθυστερεί, τα 10 εκατ. ευρώ και η έλλειψη φορ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στη Σούπερ Λίγκα.

Το panathinaikos24.gr εξ’ αρχής παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις με τον Παϊρότζ από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του Ταϊλανδού επιχειρηματία και της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ευχή όλων, φυσικά, είναι το τριφύλλι να περάσει στα χέρια του Παϊρότζ και των συνεργατών του και να μπει τέλος μια και καλή στην ταλαιπωρία που έχει υποστεί το κλαμπ τον τελευταίο χρόνο.

Η πραγματικότητα, πάντως, είναι ότι το θέμα θα καθυστερήει και τα χρήματα τα οποία θα καταθέσει ο Παϊρότζ στην ΑΜΚ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι λιγότερα από τα 27 εκατ. ευρώ τα οποία είχαν “βγει” προς τα έξω, όταν υπεγράφη το MoU ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ταϊλανδό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το μνημόνιο συνεργασίας το οποίο δημοσιεύτηκε στις 5 Μαϊου, μεταξύ άλλων έγραφε:

* Να οριστεί ημερομηνία λήξης όλων των διαδικασιών και της μεταβίβασης των μετοχών η 30η Ιουνίου 2018.

* Τα ανωτέρω, επισφραγίστηκαν με Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης (MOU) το οποίο περιλαμβάνει τις προθέσεις των δύο πλευρών, την εν λόγω συμφωνία και τα βήματα που θα ακολουθηθούν έως τις 30 Ιουνίου. Το σύμφωνο υπέγραψαν οι κκ. Ιωάννης Αλαφούζος και Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και προβλέπει:

α. Ξεκινά αμέσως από εξειδικευμένους τεχνοκράτες ο οικονομικός και νομικός έλεγχος

β. Επιβεβαιώνονται απολύτως οι οικονομικές δεσμεύσεις που έχουν ληφθεί από τις δύο πλευρές και οι οποίες έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.

Θυμίζουμε ότι τα χρήματα τα οποία θα έβαζε ο Παϊρότζ για την ΠΑΕ ήταν, αρχικά, 27 εκατ. ευρώ.

Εννοείται ότι σε μεγάλα ντιλ, αρκετές φορές τα δεδομένα αλλάζουν. Ετσι και τα ποσά. Οπως έγινε γνωστό, λοιπόν, σήμερα μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο Παϊρότζ θα βάλει 10 εκατομμύρια ευρώ. Κι αυτό διότι μετά τα 17, 4 εκατ. ευρώ που έβαλε ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν είναι αναγκαία την καταβολή άμεσα περισσότερων χρημάτων.  Μάλιστα, αυτό θα γίνει με νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα προκηρυχθεί σε νέα Γενική Συνέλευση στις 21 Σεπτεμβρίου και θα έχει τρίμηνη διάρκεια. Δηλαδή, ο Ταϊλανδός θα μπορεί να βάλει τα χρήματα στην ομάδα από το τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου!

Καταλαβαίνει κανείς ότι η υπόθεση παίρνει παράταση. Ο Παϊρότζ δε θα αναλάβει άμεσα την ομάδα, μετά και τη σημερινή εξέλιξη. Στην καλύτερη περίπτωση να βάλει τα χρήματα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ΑΜΚ και στη χειρότερη να το κάνει στα μέσα με τέλος Δεκεμβρίου. Μέχρι να συμβεί αυτό, η κατάσταση θα μείνει ίδια και η ΠΑΕ θα πορευτεί ως έχει.

Επίσης, γεγονός είναι ότι θα μπορούσε ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ να δώσει κάποια χρήματα άμεσα προκειμένου να αυξηθεί το μπάτζετ για τον επιθετικό που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα. Αυτό, μέχρι στιγμής, δε φαίνεται να έχει συμβεί, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο εύρεσης επιθετικού για την ομάδα, τη στιγμή που έχουμε φτάσει λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη της νέας περιόδου για τη Σούπερ Λίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...