ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή: Βγαίνουν εισιτήρια για το Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι θα εκδώσουν εισιτήρια για το Ξάνθη - Παναθηναϊκός. Οι τιμές για τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Ανατροπή: Βγαίνουν εισιτήρια για το Ξάνθη - Παναθηναϊκός

Παρουσία οπαδών θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση Ξάνθη – Παναθηναϊκός. Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη, θα διατεθούν εισιτήρια για τη μεμονωμένη προσέλευση οπαδών στο ματς της Κυριακής.

Μάλιστα, οι «Ακρίτες» συμπεριέλαβαν στην ανακοίνωσή τους τις τιμές των εισιτηρίων για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση για το Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την Κυριακή 26/08/2018 και ώρα 19.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, για την πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων ως εξής:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Α) Μέσω internet (Viva.gr)

Β) Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/08 από τις 10.00 – 18.00 ΚΥΡΙΑΚΗ 26/08 από τις 10.00 – 16.30 (Από τις 17.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο).

Για τους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Δ (πέταλο), τιμή εισιτηρίου 20 € τη ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 € (χωρίς διακριτικά της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.)

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Επισημαίνεται, ότι σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...