ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανατροπή με ποδοσφαιριστή που μόλις αποκτήθηκε Παναθηναϊκό!

Ανατροπή δεδομένων για έναν ποδοσφαιριστή που μόλις πριν λίγο καιρό υπέγραψε συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ανατροπή με ποδοσφαιριστή που μόλις αποκτήθηκε  Παναθηναϊκό!

Ανατροπή δεδομένων!

Ο Παναθηναϊκός κάνει ένα τελευταίο… ξεσκαρτάρισμα λίγο πριν αρχίσει η νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και ο Νίκος Νταμπίζας ανέφερε στον Μαρκ Σιφναίο ότι είναι προτιμότερο να δοθεί δανεικός σε μια άλλη ομάδα. Αυτό θα συμβεί πρώτον γιατί δεν τον υπολογίζει ο Γιώργος Δώνης και δεύτερον για να πάρει παιχνίδια στα …πόδια του.

Η ιδέα αυτή δεν φαίνεται να ενθουσίασε τον Μαρκ, ο οποίος ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και να αρνηθεί ο Σιφναίος να δοθεί δανεικός, ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον αφήσει ακόμα και ελεύθερο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ανατροπή

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.