ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βάζει χρήματα τον Οκτώβρη ο Παϊρότζ

Όλα έτοιμα για την αλλαγη σκυτάλης στην «πράσινη» ΠΑΕ με τον Παϊρότζ πλέον να έχει το... μπαλάκι στα χέρια του.

Παναθηναϊκός: Βάζει χρήματα τον Οκτώβρη ο Παϊρότζ

Ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα και να αφήσει πίσω του την εποχή Αλαφούζου. Συγκεκριμένα, Αλαφούζος και Παϊρότζ συμφώνησαν σ’ όλα και όταν ο Ταϊλανδός έρθει ξανά στη χώρα μας, αναμένεται να υπογράψουν και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Αυτό λοιπόν θα αφορά ουσιαστικά τα βήματα που θα γίνουν μέχρι την ολοκληρωτική μεταβίβαση της «πράσινης» ΠΑΕ. Από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έβαλε 17,4 εκατ. ευρώ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προκύπτει συγκρατημένη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του deal.

Από την άλλη μένει ο Παϊρότζ να φανεί συνεπής και να βάλει 10 εκατ. ευρώ στην επόμενη ΑΜΚ. Η επόμενη ΑΜΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες. Εκτός απροόπτου, τα πρώτα χρήματα από τον Παϊρότζ θα μπουν τον Οκτώβρη για να τρέξουν οι εξελίξεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Παϊρότζ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.