ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη-Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη για την ενδεκάδα !

Ξάνθη-Παναθηναϊκός | Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Ξάνθη-Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη για την ενδεκάδα !

Η αναμέτρηση Ξάνθη-Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 19:15. Οι πράσινοι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος καλούνται να περάσουν από την παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Ξάνθης.

Στα θετικά της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως όλα δείχνουν, έχει καταλήξει στους «11» εκλεκτούς για την αναμέτρηση αυτή.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του «τριφυλλιού αναμένεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σωκράτης Διούδης ενώ την αμυντική τριάδα θα αποτελέσουν οι Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ξάνθη-Παναθηναϊκός

Στα χαφ θα αγωνιστούν λογικά οι Κουρμπέλης και Δώνης, δεξί μπακ-χαφ ο Κουλιμπαλί, αριστερό ο Ινσούα και οι Μπουζούκης-Χατζηγιοβάνης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μουνιέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το μυαλό του Γιώργου Δώνη είναι να μετατοπίσει τον Κουρμπέλη στα στόπερ στη θέση του Πούγγουρα, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί τότε θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσουν οι Κάτσε-Τζανδάρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...