ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Κότσαρης!

Ο νεαρός τερματοφύλακας, Κώστας Κότσαρης, ανανέωσε το συμβόλαιό του με το τριφύλλι. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Κότσαρης!

Ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Κότσαρης ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του Κότσαρη έληγε τον Δεκέμβρη, με τους «πράσινους» να διευθετούν από τώρα την υπόθεση, διατηρώντας τον στο ρόστερ για ακόμη τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Κότσαρη για τρία ακόμα χρόνια. Ο Κότσαρης που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, γεννήθηκε στις 25/7/1996, εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και στα 19 του ανέβηκε στη πρώτη ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ντεμπούτο με τα πράσινα έκανε στις 8 Ιανουαρίου 2015 στον αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά.Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Ομόνοια και την επόμενη επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του έληγε τον προσεχή Δεκέμβριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.