ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Εξωπραγματικά νούμερα πωλήσεων για τις κονσόλες της Nintendo

Από την εποχή του Game Boy και μετά.

Εξωπραγματικά νούμερα πωλήσεων για τις κονσόλες της Nintendo

Η Nintendo είναι από τις ιστορικότερες εταιρείες στην αγορά των videogames και οι πωλήσεις των κονσολών της ξεπερνούν πλέον τα 700 εκατομμύρια.

Όπως φαίνεται, η εμπορικότητα των συστημάτων ήταν τέτοια που την έχουν καθιερώσει σήμερα ως έναν από τους ηγέτες της αγοράς.

Διαβάστε αναλυτικά πόσες κονσόλες έχουν πουληθεί από κάθε γενιά, στο ειδικό άρθρο του Enternity κονσόλες Nintendo πωλήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ