ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρμενάκας: Εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό

Ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες της Ουντινέζε, εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.

Αρμενάκας: Εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό

Ο Πάνος Αρμενάκας είναι 20 ετών και αγωνίζεται στις ακαδημίες της Ουντινέζε. Ο Ελληνας ομογενής αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού, με τους «πράσινους» ναεξετάζουν την περίπτωσή του.

Αρμενάκας

Οι «πράσινοι» είναι πολύ πιθανό να κυνηγήσουν την περίπτωση του μιας και θέλουν να αποκτήσουν κι άλλο παίκτη στην γραμμή αυτή.

Ο Αρμενάκας έχει αγωνιστεί με την Κ17 της Εθνικής Ελλάδας, έπειτα όμως επέλεξε τις μικρές εθνικές της Αυστραλίας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, o 20χρονος γεννήθηκε στην Αυστραλία από Έλληνες. Αγωνίστηκε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, της Μίλαν και του Άγιαξ και το 2011 σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Μπρέσια και έμεινε για ένα χρόνο . Στη συνεχεία το 2012 πήρε μεταγραφή για την Γούοτφορντ όπου έμεινε για δυο χρόνια. Το 2014 πήγε στην Ουντινέζε όπου  το 2017 έγινε επαγγελματίας από το σύλλογο της Ιταλίας. Το περσινό καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Τούμπιζε στο Βέλγιο όπου έπαιξε σε έξι παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...