ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αυθεντική ελληνοποίηση!

Ο Αρης Λαούδης εξηγεί πώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πραγματοποιεί μια ελληνοποίηση που ταιριάζει στο κύρος και τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Αυθεντική ελληνοποίηση!

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιαννακόπουλος το ψάχνει χρόνια το κομμάτι της ελληνοποίησης. Από την πρώτη κιόλας σεζόν είχε κατά νου να στήσει τον ελληνικό «κορμό», παρόμοιο μ’ αυτόν που χάρισε στον Παναθηναϊκό τα ευρωπαϊκά την πρώτη δεκαετία του 2000. Το ήθελε, το επιδίωκε, αλλά δεν είχε τα «εργαλεία» για το πετύχει. Οι «πράσινοι» έκαναν ένα μεγάλο λάθος στα τελευταία χρόνια της θητείας του Ομπράντοβιτς στον «πράσινο» πάγκο. Δεν επιδίωξαν να «σαρώσουν» την αγορά, να αποκτήσουν δηλαδή τα καλύτερα «υλικά» στη μετά – Διαμαντίδη και μετά – Σπανούλη εποχή.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.