ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: “Υπογράφει την Τρίτη ο Γκροσίτσκι”

Ο Πολωνός δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει το θέμα Γκροσίτσκι, επαναφέρει το θέμα και γράφει ότι ο διεθνής εξτρέμ υπογράφει στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές!

Ο Πολωνός δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει το θέμα Γκροσίτσκι, επαναφέρει το θέμα και γράφει ότι ο παίκτης υπογράφει στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές!

Βέβαια, όπως σας έχουμε γράψει ξανά αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι πολύ δύσκολα θα κινηθεί η ομάδα για τον διεθνή εξτρέμ, καθώς προτεραιότητα αποτελεί ο βασικός φορ, που τόσο πολύ λείπει και έχει ανάγκη το τριφύλλι.

Ο δημοσιογράφος, πάντως, που έβγαλε το θέμα και είχε γράψει για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον, επαναφέρει το θέμα και μάλιστα το προχωράει πολύ, καθώς κάνει λόγο για συμφωνία!

Ο λόγος για τον Ματέους Μπόρεκ, ο οποίος, μιλώντας στη τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του έκανε λόγο για συμφωνία και πρόσθεσε ότι οι υπογραφές θα πέσουν την Τρίτη! Μένει να δούμε αν αυτή η πληροφορία που μετέφερε ο Πολωνός συνάδελφος έχει δόση αλήθεια, μια και όπως τονίσαμε και προηγουμένως ο Παναθηναϊκός ψάχνει για σέντερ φορ και όχι για εξτρέμ, παρά το γεγονός ότι ο Γκροσίτσκι είχε προταθεί στην ομάδα.

Exit mobile version