ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: “Δεν υπάρχει θέμα Γκροσίτσκι”

Από τον Παναθηναϊκό είναι ξεκαθάροι και επιμένουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Γκροσίτσκι, παρά τα όσα γράφουν και λένε στην Πολωνία για υπογραφές την Τρίτη.

Παναθηναϊκός:

Οπως σας αναφέραμε και πριν από μερικά λεπτά, ο δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει το θέμα για ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Πολωνό εξτρέμ, έκανε λόγο για συμφωνία και τόνισε ότι την Τρίτη θα πέσουν οι υπογραφές.

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, επιμένουν και διαψεύδουν τα παραπάνω για τον διεθνή άσο. Κι αυτό διότι η ομάδα ψάχνει για τον βασικό της φορ και όχι για εξτρέμ.

“Δεν υπάρχει θέμα Γκροσίτσκι”, λένε από το κλαμπ για τον ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος από τη Χαλ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλα θα το σπάσει).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.985 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι “πράσινοι” τονίζουν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν για εξτρέμ, η βασική τους προτεραιότητα είναι ο επιθετικός, συνεπώς θέμα Γκροσίτσκι δεν υπάρχει, παρά την επιμονή των Πολωνών δημοσιογράφων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...