ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Κάναμε καλό και σοβαρό παιχνίδι»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Δώνης στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη επί της Ξάνθης.

Δώνης: «Κάναμε καλό και σοβαρό παιχνίδι»

Ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τη νίκη, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δώνης

«Κάναμε ένα κάλο και σοβαρό παιχνίδι σήμερα αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο, το καλό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε πει πως θέλουμε να δώσουμε ένα κάλο ερέθισμα στον κόσμο για να μας στηρίξει στη σεζόν και σήμερα πιστεύω πως το δώσαμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.