ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαρρής: «Θα περάσει καιρός μέχρι να γίνει κατανοητό τι πετύχατε σήμερα»

Η ανάρτηση που έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, για το διπλό στην Ξάνθη.

Γαρρής: «Θα περάσει καιρός μέχρι να γίνει κατανοητό τι πετύχατε σήμερα»

Ο Σταμάτης Γαρρής, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανέφερε τα εξής στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Θα περάσει καιρός μέχρι να γίνει κατανοητό τι πετύχατε σήμερα. Όλα τα μπράβο αξίζουν σε σας, στο προπονητικό τιμ και σε όσους καθημερινά προσπαθούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να λειτουργήσει ο Παναθηναϊκός όπως επιτάσσει η ιστορία του. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Αλλά εσείς ξέρετε το δρόμο!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.