ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: «Είμαστε στην αρχή του δρόμου – Να βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Δώνης: «Είμαστε στην αρχή του δρόμου - Να βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό»

Ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήρε ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη.

Ο Έλληνας κόουτς σημείωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου, ότι οι «πράσινοι» λειτουργούν σαν ομάδα, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της φετινής πορείας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης στη συνέντευξη Τύπου

«Νομίζω πως για τα δεδομένα της εποχής ήταν μια σοβαρή και καλή εμφάνιση. Ο κόσμος δεν μπορεί να γνωρίζει πως λειτουργούμε στο Κορωπί. Εγώ είπα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πως λειτουργούμε ως μια κανονική ομάδα. Οι παίκτες πλέον αισθάνονται ότι βρίσκονται σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άνθρωποι που δουλεύουν γύρω από τους παίκτες κοιτάνε να τους έχουν τις καλύτερες συνθήκες και να είναι ευχαριστημένοι, γιατί δεν είναι η ιστορία που κάνει μόνο μια μεγάλη ομάδα, αλλά και ο τρόπος που λειτουργείς στο εσωτερικό σου.

Σίγουρα η ατμόσφαιρα έξω από εμάς δεν είναι η καλύτερη σε πολλά επίπεδα, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, είμαστε στην αρχή του δρόμου και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν έναν μεγάλο τελικό όπως το είδαμε και σήμερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.