ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Έσπασε» την… κατάρα στα «Πηγάδια»

Ο Παναθηναϊκός.μετά από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στην Ξάνθη, επέστρεψε στις νίκες με τη χθεσινή γκολάρα του Μπουζούκη.

Παναθηναϊκός: «Έσπασε» την... κατάρα στα «Πηγάδια»

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στη χθεσινή αναμέτρηση επί της Ξάνθης στα «Πηγάδια».Με τη νίκη αυτή οι «πράσινοι» έπεσαν από το-6 στο -3 και ελπίζουν σύντομα να έχουν και θετικό πρόσημο στη βαθμολογία τους.

Η Ξάνθη μέχρι και χθες είχε χτίσει ένα πολύ καλό σερί επί του «τριφυλλιού» την τελευταία τριετία. Για την ακρίβεια, στα τελευταία 5 παιχνίδια η Ξάνθη μετρούσε 4 νίκες και μία ισοπαλία επί του Παναθηναϊκού. Το τρομερό στατιστικό είναι ότι οι 3 νίκες είχαν λάβει χώρα στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός

Η προηγούμενη νίκη των “πρασίνων” επί της Ξάνθης είχε σημειωθεί στις 3/10/15, και πάλι εκτός έδρας (0-1) με γκολ του Τελάντερ (0-1).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πήρε μάλιστα μία εύκολη νίκη χθες σε μία έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.