ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισιτήρια διαρκείας: Κυκλοφορούν σήμερα

Σήμερα αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Εισιτήρια διαρκείας: Κυκλοφορούν σήμερα

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη στη χθεσινή αναμέτρηση επί της Ξάνθης στα «Πηγάδια» και πλέον βρίσκεται στο -3. Tην ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», σήμερα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018-19

Μόλις λοιπόν λίγες μέρες από την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να τα προμηθευτούν.

Εισιτήρια Διαρκείας

Μετά τη χθεσινή νίκη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ευελπιστούν ότι η ζήτηση για τα διαρκείας θα αυξηθεί ενώ όσον αφορά τις τιμές, λόγω της μετακόμισης στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να μειωθούν κατά 20-30 %.

Σπόραρ για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ θέλει να τον αγοράσει επειδή έχει ποιότητα, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει»
Σπόραρ για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ θέλει να τον αγοράσει επειδή έχει ποιότητα, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει» 2.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.