ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η μελωδία της ψυχής του Γιάννη Μπουζούκη

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης γράφει για τη διαχείριση των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη και το... ξεψάρωμα του Έλληνα τεχνικού στον Γιάννη Μπουζούκη

Η μελωδία της ψυχής του Γιάννη Μπουζούκη

Είναι καθοριστικής σημασίας η διαχείριση του Γιώργου Δώνη στους «πράσινους μπέμπηδες» στις βάσεις της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και πέραν της δουλειάς είναι άκρως σημαντική και η εμπιστοσύνη που έδειξε εξ αρχής σε αυτούς και ειδικά στον Γιάννη Μπουζούκη για τον οποίο δεν έκρυψε ότι είναι εντυπωσιασμένος από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνύπαρξής τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.